internetes munkák, pénzkereset


 AxiVoip

 

Itt a telefonálási lehetőség a pénztárcánk védelmében! 

 

Szeretne egyedülállóan alacsony percdíjakon beszélni?

 

 

Válasszon egy előregisztrációs csomagot, és regisztráljon szolgáltatásunkra!

- Nincs hűségidő, nincs kapcsolási díj, nincs előfizetési díj, nincs semmilyen rejtett költség!

- Csak annyit fizet, amennyit telefonál!

- Nem kell szolgáltatót váltani, telefont cserélni, nincs szükség internetkapcsolatra!

-A szolgáltatás nemcsak okostelefonról, számítógépről, hanem hagyományos mobilról, vagy vezetékes telefonról is igénybe vehető!

Az Axivoip Telecom Company egy gyors, kényelmes, biztonságos és megbízható telefonszolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy megfizethető percdíjakkal hívja szerte a világon bármilyen telefonról partnerét.

Nincsnek rejtett díjak és pótdíjak, csak a ténylegesen lebeszélt percdíj. Iratkozzon fel még ma, és vegye igénybe a kristálytiszta és kiváló kapcsolatot biztosító szolgáltatást, a kényelmi funkciókkal!

Ez a szolgáltatás hagyományos mobil, vagy vonalas telefonon, internet kapcsolat nélkül használható.

Pinless tárcsázás-szolgáltatása problémamentes folyamat, ahol

nem kell PIN kódot használni!

Egyszerűen regisztráljon egy vagy több telefonszámot, amely lehet otthoni, munkahelyi vagy mobil.

A regisztrált telefonszám a PIN kód! Az adott helyi telefonszámot kell felhívni hívószám kijelzés funkcióval. A telefonszám felismeri a regisztrált telefonaszámot, s bontja a vonalat.

NINCS HÍVÁSKÖLTSÉG!

Az automata azonnal visszahív a mi költségünkön, nyit egy vonalat, máris lehet hívni bárkit a világon mobil vagy vonalas telefonon az aktuális percdíjon. Új hívás indítása előtt a kettős keresztet kell kétszer megnyomni, s hívható az új szám.

NEM KELL ÚJRA HÍVNI AZ AUTOMATÁT!

Egy visszahívásból bármennyi új hívás indítható!

Akár 90% kedvezmény a hagyományos díjakhoz képest!

Biztonság:

Axivoip Telecom Company Superior Network Security

Az elosztott architektúra TLS Security. Megbízhatóság érdekében úgy tervezték, hogy elosztott architektúrával rendelkezik. A TLS, a Transport Layer Security, a kritikus adatokat biztonságosan kezeli.

Előnyök:

Beszélj sokat, fizess keveset!

Miután a telefon számokat regisztráltuk soha nem kell PIN-kód, hogy olcsó hívásokat kezdeményezzünk.

Akár 4 telefonszám is regisztrálható egyetlen számlára!

Szerződések:

Az Axivoip Telecom Company szigorúan a lebeszélt perc díjakat vonja le a számláról.

Töltse fel egyenlegét amikor csak akarja, vagy használja az "auto top-up feltöltés" funkciót amit bármikor módosíthat a töltési beállítás menüpont alatt a honlapon.

Minden telefonnal és szolgáltatóval kompatibilis szolgáltatás a világon!

Használja az Axivoip Telecom Company rendszerét vezetékes vagy mobil telefonon, szám vagy szolgáltató váltás nélkül!

Tartsa meg jelenlegi telefonszámát!

NINCSENEK TOVÁBBI DÍJAK!

NINCS HŰSÉGNYILATKOZAT!

Átláthatóság:

Folyamatosan követhető a számla egyenleg, megtekinthető a fizetési művelet, a hívás archívum menüpont alatt a regisztrált fiókban.

 


http://partner.axivoip.com/?aff_id=78 

Az előregisztráció elkezdődött!

Regisztráljon most, legyen az elsők között, és ajándék percekkel jutalmazzuk!

Vegyen részt partnerprogramunkban!

/Nem kötelező!/

Segítsen megismertetni másokkal is szolgáltatásunkat, cserébe egyedülálló kereseti lehetőséget biztosítunk! Regisztráljon most, és 1 Euró értékű (25 perc mobilhívás, vagy 50 perc vezetékes hívás) beszélgetést kap ajándékba!

A szolgáltatás előregisztrációja megkezdődött!

Minden regisztrált ügyfél részt vehet az egyedülálló partnerprogramban.

Szóljon ismerőseinek, barátainak erről a nagyszerű szolgáltatásról, és segítségét megjutalmazzuk. Az ajánlása által regisztrált ügyfelek első egyenlegfeltöltéséből jutalékot kap, melyet eltelefonálhat, vagy kérheti a pénzben történő kifizetését is. A jutalékokat négy szint mélységig írjuk jóvá, így az ismerőse, ismerősének, az ismerőse után is megkapja a jutalékot! Néhány ajánlásból kiemelkedő bevételre tehet szert! Ne feledje, ismerősei többsége jelenleg hozzávetőlegesen percenként 30 Ft-ért bonyolítja mobilhívását, így biztosan számíthat arra, hogy ügyfélköre gyorsan és dinamikusan fog növekedni.

A jutalék mértéke 1 Euro feltöltésenként, amennyiben egyenlegén írja jóvá. Ha pénzben gondolkodik, a jutaléka 0,5 euró feltöltésenként. A jutalékot 4 szint mélységig jóváírjuk, minden egyes kezdő feltöltés után!  

sikerrecept 

Mit jelent ez számokban?

Ha 10 új ügyfelet hoz, és ők is további 10-et, a kezdő feltöltésük után 55 Eurót írunk jóvá egyenlegén. Mivel 4 szint mélységig követjük és könyveljük ajánlása eredményességét, így a példában szereplő számokkal számolva ez 5.555 Euró jóváírást jelent az egyenlegén. Az 5.555 Euró szép keresetnek számít. Ha keresetét inkább eltelefonálná, akkor a kétszeresét írjuk jóvá egyenlegén. Ez 277.750 perc mobilhívással egyenértékű. Láthatja, ha csak fele ennyi ember érdeklődésére számíthat, már akkor is megéri, de gondoljon bele, mi történik ha több mint 10 ismerőse szeretne ennyire olcsón telefonálni?

Mit kell tennie?

Regisztráljon, majd ajánlja tovább ismerőseinek az egyedi ajánlólinkjével. Ajánlásait a rendszer adminisztrációs felületén folyamatosan követheti, egyben láthatja a segítsége által könyvelt, további regisztráltak számát is, így várható keresetét pontosan kiszámíthatja. (A gyakorlatban ez ügyfelenként, illetve feltöltésenként 1 Euró lebeszélhető egyenleget, vagy 0,5 Euró készpénzt jelent) Segítségre van szüksége a továbbajánláshoz?

Olvassa el a Hogyan használd? című írásunkat, vagy írjon nekünk a kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével!

 

 

 

 Azonnali üzenet küldése az oldal szerkesztőjének


e-mail címed:


üzeneted:
www.sikerrecept.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!